Κάνουμε το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα!

Κάνουμε το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα!

Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα!

Το δίκτυο φόρτισης incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με 30 σημεία ταχείας επαναφόρτισης!

Οι φορτιστές του δικτύου incharge ανήκουν στους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα. Οι 23 ταχυφορτιστές από τους 30 είναι εγκατεστημένοι σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Σ.Ε.Α. Shell & AVIN, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης για τον Έλληνα οδηγό.

Βρείτε το σημείο που σας εξυπηρετεί για τη φόρτιση του οχήματός σας, στη διαδικτυακή εφαρμογή incharge.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ incharge

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα

με το incharge!

Βρείτε το σημείο που σας εξυπηρετεί στο χάρτη και πλοηγηθείτε εκεί,
μέσω της εφαρμογής incharge.

ΧΑΡΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΤΩΝ

Η νέα εφαρμογή incharge

Ανακαλύψτε τη νέα εφαρμογή incharge. Το απόλυτο εργαλείο για τον οδηγό ηλεκτροκίνητου οχήματος που σας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών!

Στην nrg επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οδηγού ηλεκτροκίνητου οχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ nrg INCHARGE

incharge HOME

Αποκτήστε έξυπνο φορτιστή για το ηλεκτρικό σας όχημα και ειδικό πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος για το σπίτι, με εξαιρετικά προνόμια, μόνο από την nrg!

incharge BUSINESS

H πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως το incharge app, καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο  218 88 18102  ή στείλτε μας μήνυμα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ