Το δίκτυο με τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στην Ελλάδα!

Το δίκτυο φόρτισης incharge, είναι το δίκτυο με τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ευρείας φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων μέσα στους αστικούς ιστούς της χώρας.

Οι φορτιστές του δικτύου incharge ανήκουν στους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Οι 24 από τους 99 ταχυφορτιστές είναι εγκατεστημένοι σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Σ.Ε.Α. Shell & AVIN, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης για τον Έλληνα οδηγό.

Με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών του οδηγού που θέλει να κάνει τη μετάβαση στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η nrg συνεχίζει να επενδύει συνεχώς στην ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές και υπηρεσίες.

Βρείτε στο χάρτη το σημείο που σας εξυπηρετεί για τη φόρτιση του οχήματός σας, και πλογηθείτε στο σημείο μέσα από τη διαδικτυακή εφαρμογή incharge.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή incharge

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ